Miten Kirjakori meni?

Tiedote 24.4.2012

Miten Kirjakori meni?

Viime vuoden lasten- ja nuortenkirjasatoa ruotivat Kirjakori 2011 -seminaarit ovat nyt ohitse. Lastenkirjainstituutin perinteinen Kirjakori-seminaari järjestettiin Tampereella perjantaina 30.3., nyt jo kolmannentoista kerran. Tänä vuonna seminaari järjestettiin myös Seinäjoella, perjantaina 20.4.

Tampereen Kirjakorin kävijöitä kyseltiin tänäkin vuonna palautetta seminaarin onnistumisesta ja Kirjakori-konseptin toimivuudesta ylipäätään. Palaute oli hyvin rohkaisevaa. Kirjakoriin kokoontuu joka vuosi lasten- ja nuortenkirjallisuuden parissa työskenteleviä ja muita alasta kiinnostuneita. Heille Kirjakori on selvästi tarpeellinen yleiskatsaus lasten- ja nuortenkirjallisuuden monimuotoiseen maailmaan – kukaan kun ei itse ehdi lukea kaikkea. Monet kyselyymme vastanneet kertoivat saaneensa seminaarista hyviä kirjavinkkejä ja uutta innostusta työhönsä. Kirjakori tarjoaa myös mainion tilaisuuden kollegojen tapaamiseen ja ajatusten vaihtamiseen.

Kiitosta keräsi myös Lastenkirjainstituutin vuosittainen Kirjakori-näyttely. Lähes kaikki vuoden 2011 lasten- ja nuortenkirjat esittelevä näyttely on esillä Lastenkirjainstituutin kirjastossa vielä 16.5. saakka. Näyttelyyn voi instituutin aukioloaikoina maanantaisin klo 10–18 ja tiistaista perjantaihin klo 10–15.

Lisätietoja Kirjakori 2011 -näyttelystä
Lisätietoa Tampereen Kirjakori 2011 -seminaarista
Kuvia Tampereen Kirjakori 2011 -seminaarista
Lisätietoa Seinäjoen Kirjakori 2011 -seminaarista